Kandil Şehit Ersan Şeker Ortaokulu


Vizyon: Amacımız okulumuz öğretmenleri ve velileri ile birlikte, vatanını ve milletini seven, dürüst, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirerek öğrencilerimizin ilimizdeki ve ilimiz ilçelerindeki en iyi okullara yerleşmelerini sağlayarak, onlara güzel bir gelecek hazırlamaktır.

Misyon: Eğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın, yapıcı, yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk’ün gösterdiği “Çağdaş Uygarlık Seviyesinin Üzerine Çıkmak” hedefine öncülük etmek. Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız, sürekli, daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 - 15:10
Isınma: Katı yakıt kalorifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 1 - Lojman okulun bahçesinde 2+1 (130 m2) müstakil dairedir.
Servis Bilgisi: Cihanbeyli´den sabah saat 8´de kalkan ücretli bir öğretmen servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 332 691 7151

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kandilsesortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kandil Mah. 66254 Sk. No6 Cihanbeyli/KONYA

Öğretmen :6
Öğrenci :116
Derslik :12
Konferans Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1078
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Kandil Mahallesinde okul civarında dört adet bakkal dükkanı, iki adet lokanta, hırdavatçı ve internet cafe mevcuttur. Mahallenin hava şartları kış mevsimlerinde oldukça sertleşmektedir. Halkı genellikle tarım ve hayvancılık ile geçinmektedir.

Adres - Kandil Mah. 66254 Sk. No6 Cihanbeyli/KONYA

Ulaşım Kandil Mahallesinden Cihanbeyli ilçe merkezine ve Konya il merkezine ulaşım sabah 6´da ve 7´de kalkan iki araç ile sağlanmaktadır. Araçlar sırası ile öğleden sonra 2 ve 3´te geri dönmektedir. Kandil-Cihanbeyli arasındaki ulaşım özel araç ile 1 saat, minibüsler ile 1,5-2 saat civarında sürmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 65 km ve il merkezine 170km uzaklıktadır.